donderdag 28 januari 2016

Stapelbed met bureau

Hoogslaper of stapelbed met bureau?

Wij krijgen vaak de vraag of wij ook stapelbedden met bureau verkopen. Na even doorvragen is het snel duidelijk dat men meestal een hoog bed of een hoogslaper met een bureau eronder bedoeld. Ja, die hebben we zeker in ons assortiment. Een enkele keer gaat het om een klant die écht een stapelbed (met twee bedden) en een los bureau zoekt. En ja, die hebben wij ook!


Bedden met bureaus

Is een stapelbed met bureau in uw geval ook een spraakverwarring en bent u inderdaad op zoek naar een hoog bed met een bureau? Dit zijn de twee meest voorkomende mogelijkheden, waarbij het bed en het bureau in één meubelstuk verwerkt is:

1. Hoogslaper met bureau
Een populaire keuze voor de kinder- en tienerkamer. Zelfs op een kleine studentenkamer is een hoogslaper met bureau vaak een uitkomst. Bij alle hoogslapers zit standaard een bureau of is het mogelijkheid om een bureau of groot bureaublad mee te bestellen.

Goed om te weten: bij de hoogslapers is het ook mogelijk om een kleiner bureaublad te kiezen. U heeft dan extra opbergruimte en een zitbankje, dat ook als slaapbank kan dienen. Op deze blog vindt u meer tips en informatie over hoogslapers.2. Halfhoogslaper met bureau 
Is uw kind wat jonger, dan is een hoogslaper wel erg hoog. Een veiligere keuze voor uw jonge kind is een halfhoogslaper. Ook dit type bed is verkrijgbaar met een uitschuifbaar bureau, zoals deze halfhoogslaper met bureau van Thuka. Het grote, verrijdbare bureau van deze halfhoogslaper van Bopita is ook heel erg handig in gebruik.


En dan is er nog deze multifunctionele, luxe Lifetime Study halfhoogslaper met twee opbergkastjes én een bureau op wielen, die u gemakkelijk onder het bed kunt rollen.


Stapelbed met een los bureau

Bent u toch echt op zoek naar een stapelbed met een los bureau om uw kinderkamer of tienerkamer in te richten? Ga dan snel naar ons aanbod stapelbedden en kies een bijpassend bureau.

Kunnen wij u ondersteunen bij de oriëntatie en aanschaf van een nieuw kinderbed, stapelbed of hoog bed met een bureau? Schakel dan onze hulp in. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar met een advies op maat.