donderdag 17 december 2015

Kasteelbed voor de kinderkamer

Slapen in een kasteel(bed) 

Slapen in een kasteel vinden kids geweldig. Maar het kan nog beter. Een écht kasteelbed in je eigen kinderkamertje. Om elke avond in te slapen! Veel blijer kunt u uw zoon niet maken. Of dochter natuurlijk, want een kasteelbed is populair bij jongens én meisjes. Het is de perfecte combinatie van een fijne slaapplek en een spannende speelplek.

Maar wat is een kasteelbed precies? U kunt kiezen voor een bed dat echt ontworpen en gemaakt is als een kasteel. Het is ook mogelijk om een standaard kinderbed om te bouwen met accessoires naar een heus kasteelbed. Het voordeel van deze laatste optie? Als uw zoon of dochter te oud wordt voor het kasteelthema dan haalt u de extra’s weg en kunt u het bed gebruiken voor een tienerkamer. Een slimme keuze dus!

Slapen als een prinses

Voor meisjes past een kasteelbed perfect in het prinsessenthema. Hoe zorgt u ervoor dat uw kleine prinses slaapt in stijl? Een halfhoogslaper is de beste basis voor een kasteelbed, want dan heeft uw dochter een speelplek onder het bed en kan ze lekker hoog in haar bed liggen zoals in een echt kasteel. Deze halfhoogslaper met uitvalbeveiliging is het perfecte kasteelbed voor uw prinses. De tentdoek en het torentje maken het speelkasteel compleet. Een glijbaan erbij? Ook dat is geen probleem.


Rusten als een ridder

Voor stoere ridders mag een kasteelbed natuurlijk niet ontbreken. Na het harde werken op school en spelen met zijn riddervriendjes moet uw zoon ook in stijl kunnen rusten. Dat een toren geen must is voor een kasteelbed, laat deze stoere halfhoogslaper van Flexa zien. Het Ridder speelgordijn en de gave accessoires maken van een gewoon bed een echt speel-kasteel.

Ook Thuka heeft een mooi kasteelbed en accessoires voor stoere ridders. Heeft u al een (half)hoogslaper of stapelbed van Thuka? Plaats deze torentent boven het trapje of de glijbaan om er een kasteelgevoel aan te geven. 


Accessoires voor het kasteelbed

Accessoires zijn heel belangrijk voor een kinderkamer. Niet alleen om het bed er kasteelwaardig uit te laten zien, maar ook om ervoor te zorgen dat de hele kamer de kasteelsfeer uitademt. Deze ‘Ridder’ zitzak mag bijvoorbeeld niet ontbreken op een ridderkamer. Ga zelf met uw kind aan de slag om een familiewapen te ontwerpen, naai of teken het op een vlag en hang het aan de muur of deur. Neem een kijkje op onze Pinterest pagina voor leuke tips om van uw kinderkamer een echte ridderkamer of prinsessenkamer te maken.
Heeft u nog vragen over een kasteelbed of over het ombouwen van een kinderbed naar een kasteelbed? U bent van harte welkom in onze showroom in Hoofddorp en als dat niet bij u om de hoek is, stuur ons dan een mail of bel. Wij helpen u graag.