donderdag 26 november 2015

Goedkope hoogslaper

Een goedkope, maar toch goede hoogslaper? 

U zoekt een goedkope hoogslaper voor uw kind, maar u wilt wel een kwalitatief goed bed. Geen spaanplaat, geen wiebelconstructies, gewoon een degelijk en mooi bed. Dat kan. Onze goedkoopste hoogslaper is de hoogslaper Thuka Hit, deze kost nog geen € 200,- ! Voor die prijs heeft u een mooie, stevige hoogslaper van Scandinavisch grenenhout. De stoere whitewash-look past zowel in een jongens- als een meisjeskamer.


Meer voor meer

U betaalt, dus u bepaalt: u kunt een hoogslaper zo goedkoop of zo duur maken als u wilt. Wilt u meer elementen in de hoogslaper? Een bureau, opbergruimte, extra slaapplek, boekenplank? Geen probleem. Bovendien ziet u in onze webshop direct wat de prijs dan wordt. Ga naar de hoogslaper van uw keuze, klik op de button ‘samenstellen’ en selecteer de gewenste onderdelen. De prijs wordt direct getoond. Tip: een hoogslaper met een luxe bureau is er al voor € 289,-! Bekijk ook andere bureauslapers, u zit dan in een prijsklasse tot € 450,-.


Goedkope hoogslaper compleet 

Wilt u meer dan alleen een bed en bureau? Dan komt u in een hogere prijsklasse terecht. Vanaf € 639,- heeft u een complete hoogslaper met bed, bureau, zitbank, opberglade en boekenplank. Bovendien maakt u van het zitje heel eenvoudig een extra slaapplek voor een logee. Tip: wees er snel bij want deze hoogslapers met bank verdwijnen uit ons assortiment en OP=OP!


Laagste prijsgarantie

Voor al onze hoogslapers en andere bedden geldt dat wij de laagste prijs garanderen. Dezelfde hoogslaper vindt u nergens goedkoper. Bovendien kunt u bij ons alles online samenstellen en bestellen. Wilt u de hoogslaper liever niet zelf in elkaar zetten? Ook dan bent u bij ons aan het goed adres, met onze landelijke montageservice plaatsen wij uw hoogslaper vakkundig en snel. Meer weten? Bekijk ons assortiment hoogslapers online of kom langs in onze showroom in Hoofddorp.

De genoemde prijzen zijn de nu geldende prijzen (november 2015) en zijn exclusief matras, lattenbodem en bedtextiel.