donderdag 17 september 2015

Een echte piratenkamer

Van kinderkamer naar piratenkamer

U weet dat de tijd snel gaat als u ineens van een lieve, schattige kinderkamer een stoere jongenskamer aan het maken bent. En niet zomaar een jongenskamer met een ander kleurtje op de muur en een nieuw bed met leuk dekbedovertrek. Nee, zoonlief wil een piratenkamer! Schip Ahoy maatjes, er is werk aan de winkel.


Hoe maakt u een piratenkamer?

Het begint natuurlijk met een piratenbed. De basis van een goede, stoere en levensechte piratenkamer is een halfhoogslaper. Met een halfhoogslaper kunt u namelijk perfect een piratenschip nabootsen of een spannende verstopplek maken. Van een neutraal kinderbed maakt u in een handomdraai een piratenbed met een piraten-tentdoek, boogtent en kussens in piratenstijl. En in een piratenkamer hoort natuurlijk een piraten-poef. Met deze uitvalbeschermer met piratenprint maakt u een halfhoogslaper veilig voor de kleine piraatjes. Bekijk alle decoratie items voor een piratenkamer.


Inspiratie voor uw piratenkamer 

In onze webshop vindt u diverse foto’s van piratenkamers. Van een lichte wit-blauwe piratenkamer tot een spannende, donkere piratenkamer. Of neem een kijkje op ons piratenkamer-dashboard op Pinterest met leuke voorbeelden van piratenkamers. Zoals u ziet, zorgen de accessoires voor het meeste pirateneffect. Het bed is een neutraal, degelijk bed, dat in elke kinderkamer gebruikt kan worden of doorgebouwd kan worden tot hoogslaper met bureau en bank als uw zoon op kamers gaat. Nu gaat de tijd ineens wel heel snel! ;)


Advies of direct bestellen?

U kunt bij ons online de hele piratenkamer bestellen; van bed tot tentdoek en accessoires. Als u bij het bed van uw keuze op de knop ‘samenstellen’ klikt, krijgt u direct alle onderdelen te zien die horen bij het thema. Wel zo handig! Heeft u liever persoonlijk contact? Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze showroom. Uw kind(eren) mogen daar gewoon op alle bedden klimmen en van de glijbaan glijden. Graag tot ziens!