donderdag 20 augustus 2015

Tips voor een kleine kinderkamer - deel 2

Kleine tienerkamer inrichten

De kleine kinderkamer hebben we in deel 1 ingericht. Dit keer is de tienerkamer aan de beurt. Een kamer voor een tiener moet naast een bed en kledingkast liefst ook ruimte hebben voor een bureau. In een kleine slaapkamer kan dat een probleem zijn. Is het dan nu echt tijd voor een groter huis of een verbouwing van de zolderkamer? Gelukkig niet. Er zijn andere oplossingen.Halfhoogslaper met bureau

Om van een kleine kamer een gezellige en functionele tienerkamer te maken is een halfhoogslaper met bureau dé oplossing. Deze Thuka Hit halfhoogslaper heeft een handig, uitschuifbaar bureau. In de vakanties of huiswerkvrije periodes kunt u het bureau eenvoudig onder het bed schuiven. Een extra voordeel van deze halfhoogslaper is dat de ruimte onder het bed benut kan worden als opbergruimte. Uw tiener heeft zo een comfortabel bed, een mooi bureau, voldoende opbergmogelijkheden én de kamer staat niet volgepropt met losse meubels. Bekijk alle halfhoogslapers in ons assortiment. 


Hoogslaper met bankje

Was u al blij met de oplossing van de halfhoogslaper? Uw tiener wordt ongetwijfeld nog vrolijker van deze hoogslaper met bureau én bankje. De bank is zelfs te gebruiken als slaapbank, super handig voor logeerpartijen. Hoogslapers zijn echte ruimtebespaarders en multifunctioneel. U kunt de ruimte onder het bed gebruiken voor een bureau, kast of bank. Natuurlijk is ook aan de veiligheid gedacht: elke hoogslaper is voorzien van een stevige uitvalbeveiliging. Kortom, een hoogslaper is ideaal voor een kleine slaapkamer, maar heel eerlijk, de kans is groot dat uw zoon of dochter ook op een grote kamer graag een hoogslaper wil. Hoogslapers zijn erg populair bij tieners!


Van kinderbed naar hoogslaper

Het is slim om al bij het eerste kinderbed rekening te houden met ‘later’. Als u kiest voor een doorbouwbed bouwt u het kinderbed namelijk heel eenvoudig om tot een halfhoogslaper of een hoogslaper. Zo kunt u hetzelfde bed blijven gebruiken voor uw kleuter, schoolkind en tiener. Een slimme investering dus! Wilt u meer informatie over een (half)hoogslaper of de doorbouwbedden? Kom eens langs in onze showroom in Hoofddorp of neem contact op met onze behulpzame klantenservice.