donderdag 23 juli 2015

Stoer peuterbed voor een jongen

Stoere jongenskamer voor peuter 

Is het zover? Dat de kleine boef uit zijn ledikant mag? Dan is het hoog tijd om rond te kijken voor een stoer jongensbed. En laat uw creativiteit de vrije loop om van de babykamer een echte stoere jongenskamer te maken. Voor uzelf een leuk project, maar wacht tot u de verraste blik van uw kind ziet bij het zien van zijn nieuwe kamer. Onbetaalbaar! Dus, snel aan de slag met ideeën verzamelen en spulletjes kopen.

Wat is een stoer jongensbed? 

We beginnen bij het bed. Want wat is nu eigenlijk een stoer jongensbed? Moet het bed perse in de vorm van een auto of kasteel zijn? Nee, dat hoeft niet. Zeker als u een bed wilt aanschaffen waar de kleine langere tijd mee kan doen en die meegroeit met uw zoon, dan is het verstandig om een goed, degelijk kinderbed te kopen en met accessoires het bed én de kamer super stoer te maken. Het dekbed, de muurdecoratie, opbergzakken, kussens en de poef zijn dé items om een peuterkamer stoer te maken en themagericht aan te kleden.

Bed met tentdoek 

Vooral voor peuters, die net uit het ledikant komen, is een kinderbed de beste keuze. Vaak is de overstap van ledikant naar ‘groot’ bed al spannend, dus een veilig en laag bed is dan verstandig. Is uw zoon al wat groter en wilt u toch iets speciaals doen met het bed zelf? Kies dan voor een halfhoogslaper met tentdoek. Hiermee wordt een basic bed ineens een echt kasteel, raket of piratenschip. Veel stoerder dan dat wordt het niet! Goed om te weten: veel kinderbedden kunt u met doorbouwonderdelen ombouwen tot een (half)hoogslaper of stapelbed.

Inspiratie jongensbedden en kamers 

Wilt u inspiratie opdoen en zien wat er allemaal mogelijk is? Neem een kijkje op onze Pinterest-pagina. Speciaal voor u, hebben we allemaal leuke en originele ideeën en foto’s bij elkaar gezocht van kinderkamers. Lees ook ons bericht over de stoere Ridderkamer voor jongens. Alleen voor echte ridders!

Een laatste tip

Houd rekening met de interesses van uw peuter bij het uitzoeken van het bed, het bepalen van de kleuren en de accessoires voor de kamer. Maar, betrek hem er niet (teveel) in. Op deze jonge leeftijd verandert smaak en voorkeur continue en voor u het weet is het ineens niet de goede kleur of de juiste poster! Als u de nieuwe kamer presenteert als een cadeau en verrassing voor de kleine jongeman, dan valt het gegarandeerd in de smaak. Het gaat er op deze leeftijd helemaal om hoe u iets brengt. Maar daarmee vertellen we u niets nieuws ;)

Advies

Onze medewerkers helpen ouders dagelijks met het samenstellen en uitkiezen van bedden en hele slaapkamers. Ook stoere jongensslaapkamers! Dus heeft u behoefte aan advies? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Of breng een bezoek aan onze showroom in Hoofddorp. We helpen u graag.