donderdag 9 juli 2015

Bed met slaaplade: ideaal voor logees

Logeerpartijtjes zijn een feest 

Het is zomervakantie! Geen school, geen huiswerk, geen gehaast in de ochtend om op tijd te zijn. Maar ook, vriendjes en vriendinnetjes niet meer elke dag zien. Een middagje spelen is gelukkig zo geregeld. Maar weet u wat nog leuker is? Een logeerpartij! Laat uw kind één of twee vriendjes uitnodigen en maak er een gezellig slaapfeestje van.Een snelle logeerplek met een onderschuifbed

Is de datum geprikt voor het logeren? Dan kunt u de voorbereidingen gaan treffen. En eigenlijk is maar één ding echt belangrijk: de slaapplek. Het is natuurlijk het allerleukst als de kinderen bij elkaar op de kamer slapen. En ook al heeft uw kind een kleine kamer, dit hoeft geen probleem te zijn. Bij veel bedden is het namelijk mogelijk om een onderschuifbed of slaaplade mee te bestellen. Met een slaaplade tovert u in een handomdraai een extra slaapplek voor de dag. Ideaal voor logées!

     

1+1=3? 

Eén bed plus één slaaplade biedt slaapplek voor drie personen. Het is echt zo. Als dat bed een stapelbed is tenminste ;-) Uw kinderen slapen al heerlijk op één kamer met een stapelbed én er kan nog een vriendje of vriendinnetje komen slapen met een onderschuifbed. Hoe gezellig is dat? Heeft u een prinsessenstapelbed of een ridderstapelbed? Maak van de logeerpartij een mini-themafeest, met bijpassende activiteiten, films en snacks.


Een matras op de grond

Zo simpel kan het ook. Weet u nog niet of een slaaplade een goede investering is? Zorg dan dat u in ieder geval een extra matras in huis heeft voor een logé. Merkt u dat het matras toch wel vaak tevoorschijn wordt gehaald? Dan kunt u met een gerust hart een slaaplade bestellen.Van slaaplade naar berglade

Bent u zich aan het oriënteren op de aanschaf van een nieuw bed voor uw zoon of dochter? En komen er regelmatig neefjes, nichtjes, vriendjes of vriendinnetjes logeren? Koop dan een kinderbed met een onderschuifbed of slaaplade. Het gemak van een extra slaapplek is ideaal. Mocht u later toch liever meer bergruimte hebben? De slaaplade is snel te vervangen door twee berglades.


Advies

Wilt u advies bij de aankoop van een kinderbed? Of heeft u al een kinderbed gekocht en wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een slaaplade of onderschuifbed? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee.