donderdag 30 april 2015

Gezellig zo'n speelhoek in de woonkamer

Een speelhoekje voor de kinderen

Kleine kinderen zijn graag waar wij volwassenen ook zijn. Het is dan ook fijn als ze een eigen plek in de woonkamer of keuken hebben, waar ze in hun eentje of met vriendjes kunnen spelen. En... waar ze hun speelgoed op kunnen bergen. Zodat de rest van de woonkamer netjes blijft. Het fijne van zo'n speelhoekje is ook dat u steeds een oogje in het zeil kunt houden.
Vrolijke speeltafel en krukjes van Flexa Play

Eerste vereiste voor een speelhoek is natuurlijk een speeltafeltje, waaraan de kinderen kunnen knutselen en spelen. Het liefst natuurlijk met bijpassende kinderstoeltjes of krukjes. Aanrader zijn de vrolijke kindermeubeltjes van Flexa Play: kindertafeltjes met bijpassende krukjes. Qua design en kleuren (wit, geel, mint en roze) staan deze goed in vrijwel elk interieur: landelijk, modern of retro.


Handige tip: wilt u niet dat er op uw mooie vloerbedekking geknoeid wordt met verf, viltstiften, lijm of ander knutselmateriaal? Baken de kinderhoek dan af met een leuk vloerkleed (liefst waterafstotend) en laat de kinderen lekker kliederen!

Speelgoed opbergen hoort er ook bij

Zorg dat uw kinderen na het spelen hun speelgoed netjes kunnen opbergen. Als u helemaal weg bent van de Flexa Play meubeltjes, kijk dan ook eens naar de opbergbankjes en kastjes uit deze collectie. Kinderen kunnen op de bankjes zitten en er speelgoed in opbergen. Multifunctioneel dus!

Heeft u weinig ruimte voor extra bankjes en speelgoedkastjes? Dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor leuke opbergdozen, waarin de kinderen hun speelgoed kwijt kunnen. De dozen verdwijnen s'avonds in de woonkamerkast of gaan mee terug naar de kinderkamer.


Een fijne zitplek voor kinderen

Soms willen kinderen niet zelf spelen, maar even lekker samen met u naar de tv kijken. Of een kinderboekje lezen, dicht in de buurt van papa en mama. Handig daarvoor zijn de kleine kinderpoefjes of een stoere zitzak, waarin ze lekker weg kunnen kruipen. Ze zijn er in alle soorten en maten, dus kijk gewoon welke het beste past bij het interieur van uw woonkamer.Veel plezier met het inrichten van uw speelhoek! En mocht u advies nodig hebben, breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Hoofddorp!