donderdag 24 maart 2016

Low-budget kinderbed

Mag het ietsje minder?

We hebben het vaak over de geweldige uitbreid- en doorbouwmogelijkheden van onze kinderbedden. Er zijn ware speelpaleizen te maken van hoogslapers, inclusief glijbaan en een standaard kinderbed met doorbouwmogelijkheden wordt in een handomdraai een hoog bed. Maar, het hoeft niet!

Bent u op zoek naar een degelijk kinderbed voor een lage prijs? Zonder toeters en bellen en doorbouwopties? Wij zetten een paar goedkope, maar wel kwalitatief goede, kinderbedden voor u op een rij.


Goedkope kinderbedden

In de categorie ‘low-budget kinderbedden’ is het Thuka Hit kinderbed een aanrader. Dit kinderbed is gemaakt van stevig Scandinavisch grenenhout en met een gifvrije beits wit gebeitst. De whitewash afwerking geeft het een stoere look en maakt dit kinderbed geschikt voor jongens én meisjes. Dit bed is verkrijgbaar vanaf slechts € 84,-. Optioneel kunt u een uitvalbescherming, een extra bedlade of twee handige opberglades voor onder het bed mee bestellen.


Hoogslaper zelf aankleden

Met wat creativiteit en handigheid kunt u ook geld besparen bij de aankoop van een kinderbed. Want hoe maak je eigenlijk een ridderbed, prinsessenkasteel of piratenboot van een bed? De basis is een eenvoudige (half)hoogslaper en het zijn de extra’s zoals een bedtent, speelgordijn, opbergzakken en kussens die het thema invullen. En de totaalprijs hoger maken.

Bent u handig met naaien of haken? Dan kunt u deze accessoires ook zelf maken. De goedkope, maar stevige halfhoogslaper van Thuka is dan het perfecte basisbed. Gebruik onze Pinterest-pagina voor handige diy-tips en inspiratie bij het inrichten van de kinderkamer.


Korting op uw kinderbed

Nog meer voordeel? OK, nog één laatste low-budget-tip dan. Heeft u geen haast met het inrichten van uw kinderkamer? Houd onze website en onze Facebook-pagina dan goed in de gaten. We hebben regelmatig aanbiedingen op kinderbedden van Thuka of Lifetime of andere leuke kortingsacties.

Wij helpen u graag met het uitzoeken van het juiste kinderbed voor uw kind(eren). Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar in onze showroom in Hoofddorp. U kunt ons ook telefonisch en per e-mail bereiken.