donderdag 14 januari 2016

Stapelbed voor tweeling

Stapelen maar!

Een slaapkamer delen is voor een tweeling geen probleem. Dat willen ze vaak het liefst. Is de kamer niet groot genoeg voor twee losse bedden? Dan is een stapelbed de ideale oplossing.

Overigens is niet alleen ruimtegebrek een reden voor een stapelbed. Een stapelbed is namelijk ook heel stoer en avontuurlijk om te hebben! Welke reden voor u de aanleiding is om een stapelbed voor uw tweeling aan te schaffen ook is, wij zetten graag een aantal mogelijkheden voor u op een rij.

Twee meisjes, twee jongens of jongen-meisje?

Voor een meisjes-tweeling kunt u kiezen voor een sprookjesachtig prinsessen stapelbed. Of dit mooie Thuka Flower stapelbed. Een jongens-tweeling wordt dolenthousiast van een echt ridder- of piratenstapelbed.


Bestaat uw tweeling uit een jongen en meisje? Dat hoeft geen probleem te zijn bij de aankoop en aankleding van een stapelbed. Kies een neutraal stapelbed, zoals dit Flexa basic stapelbed, en maak de bedden meisjes- of jongensachtig door de keuze van het beddengoed. Wil uw zoon of dochter nog duidelijker maken dat haar bed een echt meisjesbed of echt jongensbed is? Combineer dan bijvoorbeeld een prinsessendekbed met deze prinsessen opbergzakken!


Wilt u toch een stapelbed met een bedtent? Kies dan voor een neutrale kleur (bijvoorbeeld rood) bedtent. Of kijk eens naar dit Tivoli circus stapelbed. Daar zijn jongens én meisjes dol op!

Van stapelbed naar los bed

Wilt u de mogelijkheid hebben om van een stapelbed in de toekomst twee losse bedden te maken? Dat kan heel eenvoudig met het stapelbed Combiflex van Bopita. Dit stapelbed bestaat uit twee basisbedden en is gemaakt van massief hout, met een milieuvriendelijke witte lak afwerking. U kunt er zelfs voor kiezen om een extra bedlade mee te bestellen, zodat er drie kinderen in het stapelbed kunnen slapen. Ideaal voor logeerpartijtjes!

Een hoekstapelbed

Bij een stapelbed denkt men automatisch aan twee bedden boven elkaar. Bent u ook bekend met het hoekstapelbed? Een hoekstapelbed is een leuke variatie op een stapelbed, waarbij het onderste bed dwars geplaatst staat. Een voordeel vooral voor kleinere kinderen is dat het hoge bed niet zo hoog is als een normaal stapelbed. Dus heeft u nog een jongere tweeling? Neem dan zeker het hoekstapelbed in overweging.

Advies of meer informatie

Nog twee laatste tips: Let bij de aankoop van een stapelbed goed op de stabiliteit van het bed. U wilt geen wiebelend stapelbed. En zorg voor een veilige uitvalbescherming voor het bovenste bed. Al onze bedden zijn standaard voorzien van zo'n uitvalbescherming.

Heeft u behoefte aan nog meer informatie of tips bij de aankoop van uw stapelbed? Neem contact op met onze klantenservice. Zij beantwoorden graag uw vragen, per e-mail, telefonisch of persoonlijk in onze showroom.