donderdag 12 maart 2015

Flexa Play kindermeubels

Kleurrijke kindermeubels met een retro-look

Goed nieuws! We hebben ons assortiment uitgebreid met de hippe kindermeubels uit de Flexa Play collectie. Kinderbedden, kinderstoeltjes, kindertafeltjes en kastjes met mooie, ronde vormen in vier zachte pastelkleuren: wit, mintgroen, roze en geel.


Eindeloos combineren tot een mooie kinderkamer

Deze eigentijdse houten kindermeubels zijn ontworpen door Charlotte Honke, een Deense meubelontwerper. De meubeltjes zien er retro, maar tegelijkertijd ook modern uit. U kunt er alle kanten mee op bij het inrichten van uw kinderkamer. Een complete mintgroene kinderkamer ziet er geweldig uit, maar u kunt de meubeltjes ook prima mixen en matchen in de verschillende kleuren voor een speels effect.

 

Deze kindermeubeltjes zet je overal in

De meubeltjes zien er hip en trendy uit. Niet alleen leuk voor de slaapkamer, maar ook goed te combineren in de rest van uw huis. Het speeltafeltje en de kinderkrukjes staan ook leuk in de keuken of woonkamer. Het opbergbankje is hartstikke handig in de hal. U kunt er schoenen in opbergen en uw kinderen kunnen er op zitten.

Trouwens, wie zegt dat deze meubels alleen voor kinderen bedoeld zijn? Het speeltafeltje en de krukjes zijn ook leuk als bijzettafeltje, salontafel of nachtkastjes. En het eenpersoons bed kunt u omtoveren tot een hippe loungebank.

 

Design, én toch betaalbaar

Waar wij ook erg enthousiast over zijn, is de prijs. Met de Flexa Play kindermeubels heeft u échte design meubeltjes voor een scherpe prijs. Zo heeft u bijvoorbeeld al een eenpersoons Flexa Play kinderbed vanaf € 178,95 en ook de bijpassende meubeltjes zijn betaalbaar!