donderdag 5 maart 2015

Plan de inrichting van uw kinderkamer

Denk vooruit als u een kinderbed gaat kopen

Kinderen groeien sneller op dan u denkt. Voor ouders is het vaak moeilijk bij te houden. Net als je denkt dat je een perfecte peuterkamer hebt ingericht, is je kleintje alweer uitgekeken op het prinsessen- of piratenthema. Probeer bij de inrichting van de kinderkamer dan ook rekening te houden met de toekomst. Wanneer kinderen ouder worden, veranderen ook hun smaak en interesses.


Houd de basis neutraal

Als u wilt voorkomen dat u de kinderslaapkamer elk jaar opnieuw moet inrichten met nieuwe meubeltjes, zult u vooruit moeten kijken. Zorg er voor dat u blijvende meubels, zoals bed en kasten, koopt in neutrale kleuren en vormen.

In onze webshop treft u dan ook vooral witte kinderbedden aan, die u gemakkelijk kunt combineren met andere kleuren en stijlen. De bedden zijn wit geverfd met een gifvrije, witte lak of ze zijn afgewerkt met een witte beits die de bedden een stoere, eigentijdse 'white wash look' geeft. De witte beits is transparant waardoor de houtstructuur zichtbaar is.


Doorbouwbedden groeien met uw kind mee

Ideaal voor de veranderende behoeften van uw kind zijn de zogenaamde doorbouwbedden. De basis van elk bed is een normaal eenpersoons laag kinderbed. Dit basisbed kunt u gemakkelijk en snel met doorbouwonderdelen (los verkrijgbaar) ombouwen tot een halfhoogslaper (zonder of mét glijbaan) of een hoogslaper met bureau of bank. En als uw gezin groter wordt, kunt u het eenpersoonsbed zelfs ombouwen tot een stapelbed, waar twee kindjes heerlijk in kunnen slapen.


Van peuterbed tot tienerbed

De merken, die u in onze webshop aantreft, hebben allemaal een eigen collectie doorgroeibedden:

  • Thuka Trendy
  • Flexa White
  • Lifetime Original
  • Bopita Combiflex

In aanschaf zijn deze doorbouwbedden duurder dan de bedden die niet deelbaar of ombouwbaar zijn, maar…. u hoeft later geen compleet nieuw bed te kopen als uw kind toe is aan een ander bed. Op termijn bespaart u dus geld.


Zelf uw ideale kinderbed samenstellen

De doorbouwbedden blinken uit in flexibiliteit en mogelijkheden. U kunt ze in onze webshop samenstellen zoals u zelf graag wilt. Met of zonder uitvalbeveiliging, glijbaan, onderschuifbed, opberglades, etc. Bedtenten en speelgordijnen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en thema's (zoals piraat, prinses, ridder, voetbal, etc.).

Ook een lattenbodem, matras, beddengoed en andere kindermeubels of accessoires voor de kinderkamer kunt u in onze webshop direct mee bestellen, zodat u de slaapkamer van uw kind compleet kunt inrichten!