donderdag 9 november 2017

Kinderkamer met vintage-look

Vintage kinderkamer

Bent u fan van een vintage interieur en staat u te popelen om de kinderkamer in deze stijl in te richten? Een goed idee! Een vintage kinderkamer heeft het namelijk allemaal: sfeer, warmte en rust. En vintage is ook nog eens helemaal hip. Snel aan de slag dus!


Vintage kleuren en decoratie

Bij het inrichten van een vintage kinderkamer zijn twee dingen van belang: de kleuren en de decoratie.

Een vintage kinderkamer kan eigenlijk niet zonder geel, okergeel of mosterdgeel bijvoorbeeld. Combineer geel met wit, grijs en u heeft de perfecte basis te pakken voor een vintage kamer. Niet alleen geel is een vintage kleur, ook roze en mintgroen zijn echte vintage kleuren die erg mooi in een kinderkamer passen.Een must-have voor elke vintage kamer is een hergebruikt meubelstuk of decoratiestuk, zoals een vintage (school-)bureautje, een oud krukje of een hobbelpaard. Denk ook aan een heerlijk gehaakte plaid op het bed of een beregezellig vloerkleed op de grond.

Vintage, maar toch nieuw?

Vintage betekent niet dat meubels oud of gebruikt moeten zijn. Vooral bij de keuze van het kinderbed is het belangrijk dat u voor een veilig en kwalitatief goed bed kiest, dat nog jarenlang mee kan. Een wit kinderbed past in elke kinderkamer, ook in een vintage kamer. Met een mooi kinderdekbedovertrek, in de kleuren van de slaapkamer, matcht u het bed heel eenvoudig bij het vintage thema.


Wilt u wel een kinderbed met een vintage look? Kijk dan eens bij de bedden van Flexa Play: de mooie vormen en kleuren geven het bed een echte vintage uitstraling.

Meer van Flexa Play

Flexa Play heeft een uitgebreide collectie meubelstukken waarmee u de hele kinderkamer in vintage stijl kunt inrichten. U hoeft niet te kiezen voor alles in één kleur, want doordat de meubels in dezelfde stijl zijn ontworpen kunt u juist goed kleuren combineren. Een geel krukje bij een mintgroenbed bijvoorbeeld, hartstikke mooi!Wilt u graag advies bij het inrichten van een vintage kinderkamer? Wij staan voor u klaar, in onze showroom of via e-mail en telefoon.