donderdag 4 juni 2015

Waarom een wit kinderbed zo populair is?

Een wit bed is praktisch

Onze kinderbedden gaan jarenlang mee. En dat is dus echt héél erg lang! Als uw peuter straks gaat studeren en op kamers gaat, kan het kinderbed gewoon mee. Dus als u nu een kinderbed koopt in een uitgesproken kleur, zal uw kind het jarenlang met die kleur moeten doen. Als de smaak van uw kind verandert (en geloof ons, dat gebeurt nog wel eens in de praktijk), zult u het bed moeten schilderen. Dit kunt u voorkomen door een wit kinderbed te kopen. Een wit bed kopen is praktisch én slim!


Eindeloos variëren met een wit kinderbed

Een wit kinderbed past in elke kamer: van een brocante kinderkamer tot een trendy tienerkamer. Of wat dacht u van een wit bed in combinatie met blank hout en zwart voor een Scandinavisch sfeertje. Wit is perfect te combineren met stoere jongenskleuren, zoals donkerblauw of legergroen, maar ook met lieve pastelkleuren. Zelfs in een kakelbonte kinderkamer staat een wit kinderbed goed naast allerlei knallende kleuren. Een complete witte kinderkamer is ook prachtig. Varieer dan met verschillende tinten wit, texturen en materialen.


Bopita Mix en match

Het kinderbeddenmerk Bopita heeft zelfs stoere opbergbakken in waanzinnige kleuren, die u kunt combineren met de witte kinderbedden en kasten van Bopita. Het compactbed Timo van Bopita kunt u helemaal samenstellen met úw kleuren.


Wit gelakt of whitewash?

In onze webshop vindt u zowel wit gelakte als whitewash kinderbedden. De witte bedden zijn prachtig afgewerkt met een kindvriendelijke witte lak. De whitewash bedden zijn geverfd met een gifvrije, witte beits, waardoor de houtstructuur zichtbaar blijft. Deze 'white-wash look' geeft het bed een stoere uitstraling, die vergelijkbaar is met steigerhout. Maar dan steviger en duurzamer dan steigerhout, want onze kinderbedden zijn gemaakt van massief hout.

Wit wordt it!

Heeft u de knoop doorgehakt? Wordt het een wit kinderbed? Kijk dan gerust eens rond in onze webshop. Daar vindt u niet alleen lage kinderbedden, maar ook witte halfhoogslapers, hoogslapers en stapelbedden. U kunt de bedden (inclusief matras, lattenbodem of andere accessoires) meteen online bestellen. Wilt u de bedden liever eerst met eigen ogen bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Hoofddorp.